Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kotlet rybny z ziemniakami i buraczkami

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

płoć 2 kg
jajko
sól do smaku
olej do smażenia
ziemniaki ugotowane
buraczki konserwowe

Przepis i sposób przygotowania na: Kotlet rybny z ziemniakami i buraczkami

Płoć umyć obciąć płetwy i ogony zmielić w maszynce do mielenia mięsa, Dodać przyprawę do ryb, bułkę odciśniętą, tymianek, estragon, sól ziołową , sól , pieprz ziołowy , , wbić jajko. wyrobić na gładka masę , panierować w bułce, smażyć z obu stron na złoty kolor. podawać z ugotowanymi ziemniakami i buraczkami.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

M. Monroe 08.01.2013 15:16
ciekawe
alaaa 23.12.2012 22:20
pomysłowo i bardzo ziołowo
Kate131 30.09.2012 09:58
świetny
dorotka0000025 17.09.2012 14:33
super wyglada
anulka69 13.08.2012 17:11
pychotka
AURELKA 08.08.2012 10:58
rybnego kotelecika dawno nie jadłam
Wacław 09.06.2012 08:53
pyszny obiadek !
jozefinach 06.05.2012 09:55
Pyszności.
joanna77 28.04.2012 19:39
super
Renata22 23.04.2012 13:58
wpraszam sie na taki mniamusny obiad ;)
Elżbieta17 23.04.2012 08:15
świetny obiad:)
Justyna87 14.04.2012 15:33
super
Renata22 09.04.2012 22:57
musi byc pyszny, moje smaki ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak