Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki z schabowe z pieczarkami i serem.

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab bez kości
ser żółty
sól
pieprz
majeranek
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki z schabowe z pieczarkami i serem.

Kroki postępowania

1
Schab podzielić na plastry, rozbić, przyprawić. Na każdy plaster kłaść po plasterku sera i na to pieczarki.
Krok 1 - Roladki z schabowe z pieczarkami i serem. foto
2
Zwinąć w roladkę i spiąć wykałaczką.
Krok 2 - Roladki z schabowe z pieczarkami i serem. foto
3
Smażyć na rozgrzanym tłuszczu. Po zarumienieniu mięsa podlać wodą i dusić p[od przykryciem do miękkości. Sos można zaciągnąć wodą z mąką.
Krok 3 - Roladki z schabowe z pieczarkami i serem. foto
4
Smacznego.
Krok 4 - Roladki z schabowe z pieczarkami i serem. foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Piotr24 07.04.2012 17:21
lubię takie:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak