Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki schabowe z chrzanem.

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab bez kości
sól
pieprz
chrzan
boczek parzony
ogórek kiszony
cebula
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki schabowe z chrzanem.

Kroki postępowania

1
Schab podzielić na plastry, rozbić, przyprawić.
Krok 1 - Roladki schabowe z chrzanem. foto
2
Każdy plaster posmarować od wewnątrz chrzanem, położyć po kawałku ogórka, boczku i cebuli.
Krok 2 - Roladki schabowe z chrzanem. foto
3
Zwinąć w roladkę i spiąć wykałaczką.
Krok 3 - Roladki schabowe z chrzanem. foto
4
Smażyć na oleju. Po zarumienieniu podlać wodą i dusić do miękkości.
Krok 4 - Roladki schabowe z chrzanem. foto
5
Smacznego.
Krok 5 - Roladki schabowe z chrzanem. foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grażyna13 18.02.2013 15:37
Pyszne :)
Mati13 03.08.2012 17:01
są pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak