Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki schabowe z pieczarkami.

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab
sól
pieprz
olej do smażenia
majeranek

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki schabowe z pieczarkami.

Kroki postępowania

1
Schab pokroić w plastry, posolić, popieprzyć i delikatnie posypać majerankiem. Na każdy plaster układać podsmażone na oleju pieczarki.
Krok 1 - Roladki schabowe z pieczarkami. foto
2
Zwinąć w roladkę i spiąć wykałaczka.
Krok 2 - Roladki schabowe z pieczarkami. foto
3
Smażyć na oleju. Gdy się przypieką podlać wodą i dusić do miękkości.
Krok 3 - Roladki schabowe z pieczarkami. foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mysiunia 02.06.2012 07:15
bardzo smaczne :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak