Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kiszona wielokolorowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 1/2 kg
papryka czerwona 1/3 szt
papryka pomarańczowa 1/2 szt
cebula dymka ze szczypiorkiem 1/2 pęczka
marchew 1-2 szt
oliwa 2 łyżki
pieprz
cukier do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Kiszona wielokolorowa

Kapustę poszatkować.
Marchewkę zetrzeć do kapusty.
Dodać pokrojone papryki i posiekaną dymkę.
Polać oliwą- przyprawić i wszystko dobrze wymieszać.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

sara1 01.10.2013 08:39
fajna na surówkę
Ania67 29.03.2013 21:40
smakowicie wygląda ta kapustka
gusia1000 07.08.2012 19:46
Samo zdrowie.
Stenka 18.07.2012 17:53
ładnie wygląda
mala2021 25.06.2012 09:46
kolorowo i zdrowo-super
kuklik 11.05.2012 20:56
świetna
dorotka0000025 11.05.2012 15:08
superrrr
Ada-Gaba 04.05.2012 06:57
bardzo lubię
Wacław 02.05.2012 13:12
zgadzam się,pyszna i zdrowa
Natalia40 02.05.2012 11:10
fajna
calliope 01.05.2012 09:32
pyszna i zdrowa :)
Marta1986 25.04.2012 15:01
pycha
bgs1984 23.04.2012 20:11
mniam
ziutula
ziutula 07.04.2012 00:13
samo zdrowie na wiosnę...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak