Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pyszna przystawka z carpaccio i arbuza

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

arbuz 1 kawałek
carpaccio 7 plasterków
oliwki czarne 7 sztuk
wykałaczki 7 szt
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: Pyszna przystawka z carpaccio i arbuza

Arbuza kroimy w paski dosć grube .Wyciągamy pestki .Każdy kawałek zawijamy w plasterek carpaccio.Wbijamy wykałaczkę i nabijamy czarna oliwkę .Kropimy oliwą z oliwek .Podajemy mocno schłodzone z lodówki .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kasiaw 29.07.2012 18:04
super
rutynka 30.05.2012 11:10
wygląda wyśmienicie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak