Kurze pałki w jarzynach

Kurze pałki w jarzynach

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pałki z kurczaka

    10 szt
  • marchew

    3 szt
  • papryka

    2 szt
  • zioła

    do smaku
  • rosół

    250 g
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pałki marynujemy w dowolnej marynacie.Marchew kroimy w plastry, pałeczki smażymy ok.5 minut,dodajemy warzywa oraz rosół, dusimy pod przykryciem 10 minut.Pałki wyjmujemy przesmażamy na oliwie przez 3 minuty aby nabrały złoty kolor z 2 stron.Podajemy z marchewką i papryką

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat