Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kurze pałki w jarzynach

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pałki z kurczaka 10 szt
marchew 3 szt
papryka 2 szt
zioła do smaku
rosół 250 g

Przepis i sposób przygotowania na: Kurze pałki w jarzynach

Pałki marynujemy w dowolnej marynacie.Marchew kroimy w plastry, pałeczki smażymy ok.5 minut,dodajemy warzywa oraz rosół, dusimy pod przykryciem 10 minut.Pałki wyjmujemy przesmażamy na oliwie przez 3 minuty aby nabrały złoty kolor z 2 stron.Podajemy z marchewką i papryką

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak