Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

śledzie świąteczne

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mintaj 1/2 kg
ocet 1/3 szklanki
woda 1 szklanka
cebula 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: śledzie świąteczne

Pokroić śledzie Mintaj na kawałki i zamoczyć na minimum 3-4 godziny w 1/3 szklanki octu i 1 szklance wody zimnej (przegotowana) . po 4 godzinach wodę odlać ułożyć śledzie półmisku w półmisku i przełożyć cebulą. każdą warstwę popieprzyć i polać olejem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Norgiusz 02.05.2012 07:58
pycha
jogobella231
jogobella231 17.04.2012 17:10
super
paula99926 10.04.2012 10:09
też takie robię :) pychotka :)
Gosia20 07.04.2012 20:12
mmm śledzik
iwona25 07.04.2012 13:03
dobre
Katarzyna56 07.04.2012 00:22
szybkie i dobre
edita15 06.04.2012 07:54
lubię takie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak