Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Taco III

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Chrupki kukurydziane TAco 1 opakowanie
mięso mielone 45 dag
cebula 1,5 sztuki
olej do smażenia
kapusta pekińska 1/5 sztuki
sól, pieprz, chilli do smaku
papryka konserwowa 1/3 słoiczka
ogórek 1/3 z kurkumą

Przepis i sposób przygotowania na: Taco III

Mięso mielone smazymy na patelni, wczęsniej lekko podsmażając obraną, pokrojoną w kostkę cebulkę. Doprawiamy do smaku solą ,pieprzem, chilli. Paprykę i ogórka kroimy w kostkę, opłukanego pomidora w platsterki. Kapuste siękamy. Wszytskie skaldniki prócz kapusty łączymy ze sobą, Do chrupka każdego wykaldamy troszkę kapusty, a następnie powstajłe nadzienie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Angelika10 05.07.2012 10:26
Świetne
Aneta41 03.05.2012 18:28
ciekawe ciekawe jak smakuje
edita15 06.04.2012 07:55
suuuper
daria2911 05.04.2012 17:03
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak