Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta czerwona na boczku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

boczek 10 dag
cebula
sok z cytryny 1/2 szt
sól, pieprz
wino wytrawne 1 szkl
kapusta czerwona

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta czerwona na boczku

Kapustę poszatkować, ugotować na półmiękko. Boczek pokroić i podsmażyć, dodając pokrojona w kostkę cebulę. Kapustę przecedzić, lekko skropić sokiem z cytryny, dodać wszystkie składniki, wymieszać, doprawić i chwilę jeszcze dusić.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anja3107 22.10.2011 15:56
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak