Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Chrupiące kukurydziane Taco I

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Chrupki Taco 1 opakowanie
kapusta pekińska 1/3 sztuki
ćwiartka z kurczaka 2 sztuki
przyprawy do smaku
pomidor 3 sztuki
ogórek 1/2 z kurkumą

Przepis i sposób przygotowania na: Chrupiące kukurydziane Taco I

Kapustę pekińską płuczemy, siekamy nożem na desce. Następnie w kostkę kroimy ogórki z kurkumą. Pomidora kroimy w plastry. Odzielamy mięso od kości, kromy w kostkę. Podsmażamy na patelni z olejem, dodając przyprawy : chilli, kebab-gyros, pieprz. I wykaldamy na każdy chrupek Taco Kapustę pekińską, pmidor, ogórek pierś z kurczaka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorota37 17.05.2012 08:12
coś nietypowego
daria2911 05.04.2012 17:04
fajne
owocówka 05.04.2012 16:26
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak