Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Potrawka a ' la gyross

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z kurczaka podwójna
pieczarki 10 szt.
cebula 1 szt.
przyprawa gyros
Zioła prowansalskie suszone Prymat 1 łyżeczka
ryż 2 (ugotowany)

Przepis i sposób przygotowania na: Potrawka a ' la gyross

Pieczarki w plasterki. Pierś kroimy w kostkę i posypujemy obficie gyrosem. Cebulę w kostkę. Podsmażamy najpierw mięso , potem pieczarki i cebule. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem i ziołami. Podajemy wymieszane z ryżem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kkiccia 25.11.2012 17:34
uwielbiam takie mixy
Andysz 01.05.2012 21:49
pyszności:)
andzia123 19.04.2012 11:27
super
KLEO 16.04.2012 10:21
świetne na obiad i na kolacje! bardzo lubie i polecam :)
gosia1988 13.04.2012 07:30
dobre
halina17 05.04.2012 15:46
smaczna potrawka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak