Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta twarogowa z warzywami

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

biały ser 1 kostka
ogórek 1/2 szt
papryka czerwona 1/2 szt
pomidor 1 szt
rzodkiew 1 pęczek
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta twarogowa z warzywami

Warzywa myjemy, paprykę rozciąć na pół i wydrążyć z niej gniazda nasienne. Pociąć na kawałki. Ogórek obrać ze skórki i pokroić na grubsze kawałki. Pomidor rozciąć na 4 kawałki. Wszystkie warzywa razem wrzucić do blendera i zmiksować. Na koniec dodać ser i dokładnie wszystko razem zmiksować na pastę. Zrobioną pastę wyciągnąć z blendera i doprawić do smaku wg uznania. Super na kanapkę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia1988 19.08.2012 17:20
pyszna
halina17 05.04.2012 15:49
smaczna pasta

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak