Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówki w sosie szpinakowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szpinak mrożony 1 paczka
parówki 8 szt.
cebula 1 szt.
majon 3 łyżki
przyprawy do smaku
masło do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Parówki w sosie szpinakowym

Cebulę posiekać. Parówki pokroić na ukośne 2 - cm kawałki. Szpinak bez rozmrażania smażymy na maśle z solą i pieprzem, doprawiamy czosnkiem. Odstawiamy do przestygnięcia. Potem mieszamy zimny szpinak z majonezem. Na drugiej patelni przesmażamy cebulkę, gdy się zeszkli dodajemy parówki i rumienimy. Parówki wykładamy na talerze razem z cebulą, polewamy szpinakowym sosem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka214 30.11.2012 09:33
apetycznie
mariel78 08.09.2012 07:00
super
jasiek 12.06.2012 18:30
muszę spróbować to połączenie
marzenciak1985 03.05.2012 18:57
ciekawy przepis
gosia1988 24.04.2012 11:56
ciekawy przepis
Damian12 18.04.2012 22:13
mniam mniam
KLEO 16.04.2012 10:19
super! uwielbiam to danie :)
caralajna 13.04.2012 14:41
pomysłowe, podoba mi się
banaszak1994
banaszak1994 07.04.2012 16:27
lubię szpinak :)
rjustysia 06.04.2012 12:12
wygląda naprawdę sympatycznie
Kikiriki 05.04.2012 19:46
całkiem całkiem
Wacław 05.04.2012 12:37
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak