Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Suflet czereśniowy

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

75 dag wydrylowanych czereśni
3 jaj, 30 dag cukru, 1 waniliowy, 10 dag maki 1 szkl mleka skórka z cytryny
cukier puder

Przepis i sposób przygotowania na: Suflet czereśniowy

Wydrylowane czereśnie ułożyć w wysmarowanej formie, piekarnik rozgrzać do 200 C.
Jaja ubić z cukrem i wanilią dodać mąkę, mleko skórkę wymieszać, ciasto wlać na czereśnie, piec 45 min, po upieczeniu posypać pudrem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna141
Anna141 07.08.2011 19:54
fajny przepis
buksiak12 12.09.2010 11:27
super
buksiak12 12.09.2010 11:27
super
buksiak12 12.09.2010 11:27
super
Dorota71 12.09.2010 10:49
mniam mniam mniam
Dorota71 12.09.2010 10:49
mniam mniam mniam
Emilia22 12.09.2010 10:19
super przepis
Emilia22 12.09.2010 10:19
super przepis
Emilia22 12.09.2010 10:19
super przepis
Zośka1 07.07.2010 21:29
no no ciekawe
Monika188 07.07.2010 21:02
ciekawe
brygida 07.07.2010 20:50
fajne
darek6 06.07.2010 22:06
FAJNE ŁĄCZENIE

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak