Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

devolaj z pieczarkami.

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

piersi z kurczaka
sól
pieprz
pieczarki
olej
jajko
Bułka tarta klasyczna Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: devolaj z pieczarkami.

Piersi podzielić na filety, rozbić i przyprawić. Pieczarki pokroić w plasterki, podsmażyć na oleju doprawiając solą i pieprzem. Następnie pieczarki zawinąć w mięso, spiąć wykałaczką. Obtaczać w jajku i bułce tartej. Smażyć na oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

emylka86 30.04.2012 16:48
pycha. ja bym dodała jeszcze więcej pieczarek tam : ) próbowałaś kiedyś dodać do nich jeszcze cebulkę?
joanna43 25.04.2012 00:14
uwielbiam to mało powiedzine
pacpaw 15.04.2012 23:33
nieźle nadziany :o)
olkaaa 10.04.2012 12:46
super
adam1f 09.04.2012 06:19
dobry
daria2911 08.04.2012 11:41
super
ziutula
ziutula 05.04.2012 23:01
lubię tak nadziane mięsko
aginaa 05.04.2012 21:08
wyglada apetycznie
romanrafal
romanrafal 05.04.2012 16:55
super
Mati13 04.04.2012 20:58
apetyczne - lubie takie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak