Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Suflet malinowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

maliny świeże 50 dag
białko 3
cukier 3 łyżki
masło

Przepis i sposób przygotowania na: Suflet malinowy

Naczynie żaroodporne wysmarować masłem. Maliny przekroić na pół i ułożyć w naczyniu. Białka ubić na sztywną pianę w między czasie dodać cukier. Pianę ułożyć na maliny. Naczynie włożyć do piekarnika nagrzanego do około 150-180 stopni i zapiec.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

patusia 23.04.2011 23:50
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak