Rukola z pieczarkami i papryka

Rukola z pieczarkami i papryka

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • 40 dag pieczarek, 1 łyżka cytryny, sół, pieprz prymat 4 łyżki oliwy,1 duży pęczek rukolii

  • czosnek

    1 ząbek
  • papryka czerwona

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczarki pokroić w cienkie plastry, Sok z cytryny wymieszać z soląi pieprzem prymat i ubić z 3 łyżkami oliwy. Grzyby polać sosem i wymieszać. Umytą i osuszoną rukolę przekładamy na półmisek, na wierz pieczarki, paprykę pokroić podsmażyć przyprawić i nałożyć na pieczarki. Podawać z bułką paryską

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

maxfighter

20.07.2010 18:22
warto

Zośka1

07.07.2010 21:34
swietne

Monika188

07.07.2010 21:05
fantastyczne

brygida

07.07.2010 20:55
fantastyczne

darek6

06.07.2010 22:11
super, znam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat