Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Orzechowe roladki z fileta

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z kurczaka 50 dkg
twarożek 15 dkg
orzechy włoskie 10 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Orzechowe roladki z fileta

Filety rozbić dość ciebko, opruszyć przyprawą do gyrosa. Twarożek urobić z odrobiną śmietany, drobno pokrojonymi orzechami oraz solą i pieprzem. Na środku każdego fileta układamy farsz i rolujemy. Roladki spinamy wykałaczkami i pieczemy na gorącym oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

treonina 03.04.2012 17:15
może być smaczne!
Kekerboom 03.04.2012 16:36
Ciekawa potrawa ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak