Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zapiekana bułka z camembertem, pieczarkami i oliwkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bułki 2 sztuki
camembert 1 sztuka
pieczarki 2 sztuki
oliwki czarne 2 łyżki
czosnek 1 ząbek

Przepis i sposób przygotowania na: zapiekana bułka z camembertem, pieczarkami i oliwkami

Bułki rozkroić, posmarować masłem z czosnkiem przeciśniętym przez praskę. Pieczarki obrać pokroić. Ułożyć na bułkach. posypać ziołami prowansalskimi. Dodać serek i oliwki zapiekać w piekarniku ok 8 min w 150 stopniach

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

angelika14 30.06.2012 10:17
smakowicie wygląda
Andysz 28.04.2012 10:05
mniam mniam fajny przepis;))
joanna43 18.04.2012 21:30
fajne
joanna43 18.04.2012 21:30
fajne
Rafał10 15.04.2012 21:35
zapiekanki i grzanki uwielbiam! Ta wygląda smakowicie
Kas2 03.04.2012 19:48
z takimi składnikami musi być smaczna
treonina 03.04.2012 17:16
oryginalny pomysł! pycha
stokrotka 03.04.2012 16:52
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak