Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Maliny w soku własnym

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

maliny świeże 1 kg
cukier puder 20 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Maliny w soku własnym

Maliny przebrać, umyć, osączyć. Zasypać cukrem pudrem i odstawić pod przykryciem na kilka godzin. Owoce wraz z wytworzonym sokiem przełożyć do słoików. słoiki zamknąć, pasteryzować 20 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak