Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa gulaszowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso mielone 30 dag
papryka czerwona 1 szt
marchew 1 szt
pietruszka 1 szt
ziemniaki 4 szt
pietruszka zielona do smaku
przecier pomidorowy do smaku
bulion 1 kostka

Przepis i sposób przygotowania na: zupa gulaszowa

Wszystkie warzywa pokroić i dodać do gotującego się bulionu. Gotować przez 10 min. Następnie dodać pokrojone mięso oraz przyprawy.Po chwili dodajemy przecier do smaku .Na koniec posypujemy pietruszką i życze smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

SmacznaPyza 03.04.2012 19:58
lepiej byłoby podsmażyć składniki i zalać wodą, bez tej kostki.... ale każdy je jak woli...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak