Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej z sosem czosnkowym

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 szt
papryka czerwona 1 szt
kukurydza konserwowa 5 łyżek
posiekana pietruszka 2 łyżki
sos czosnkowy

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej z sosem czosnkowym

Kapustę posiekać, paprykę pokroić w nieduże paski. Składniki połączyć, dodać kukurydzę oraz posiekaną pietruszkę. Wymieszać. Dodać sos czosnkowy i ponownie wymieszać. Schłodzić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 13.01.2013 11:05
fajny pomysł
barbara11561 27.09.2012 22:03
bardzo lubię takie surówki
annagebalska 10.09.2012 09:39
pyszna
kate.500 05.06.2012 09:48
pycha
jozefinach 10.05.2012 10:13
Pyszności.
MAR3STA 05.04.2012 18:01
uwielbiam surówki z pekińską
alaaa 03.04.2012 13:28
samo zdrowie,,pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak