Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masa cappucino

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

śmietana 30% 1/2 l
śnieżka 1 op
galaretka cytrynowa 1 op
cukier puder 2 łyżki
cappuccino 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Masa cappucino

Galaretkę rozpuścić w 1/2 szklanki gorącej wody.
Śmietanę i śnieżkę ubić, dodając cukier, kawę cappuccino i tężejącą galaretkę i chwilę mieszać aż wszystko się połączy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak