Masa cappucino

Masa cappucino

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • śmietana 30%

    1/2 l
  • śnieżka

    1 op
  • galaretka cytrynowa

    1 op
  • cukier puder

    2 łyżki
  • cappuccino

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Galaretkę rozpuścić w 1/2 szklanki gorącej wody.
Śmietanę i śnieżkę ubić, dodając cukier, kawę cappuccino i tężejącą galaretkę i chwilę mieszać aż wszystko się połączy.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat