Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica jarska

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 6 szt
margaryna 5 dag
kiełbasa 1 laska
parówki 2 szt
pomidor 2 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
cebula 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica jarska

Na patelnie roztapiamy margarynę,kroimy cebulkę w kosteczkę i przyrumieniamy. Kroimy parówki na plasterki,tak samo kiełbaskę i rzucamy na patelnie do cebulki,razem wszystko smażymy ok 6 min,dodajemy pokrojonego pomidora. Ja już wtedy sobie przyprawiam-daje przyprawy uniwersalnej ,troszeczke soli i pieprzu,dodajemy 6 całych jajek i mieszamy aż zetnie nam się jajko. Podawać z pieczywem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Aneta41 22.04.2012 18:54
moja ulubiona
kbj31 09.04.2012 21:51
Musze taka zrobic
Wojt@s
Wojt@s 05.04.2012 12:40
extra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak