Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka z ryżem i tuńczykiem

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ryż 1 woreczek
tuńczyk w sosie własnym 1 opakowanie
groszek konserwowy 1 opakowanie
korniszony 0,5 słoika
cebula 1 sztuka
majonez 0,5 słoika

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka z ryżem i tuńczykiem

ryż gotujemy wg wskazówek na opakowaniu, studzimy. groszek i tuńczyka odcedzamy z zalewy, cebulę i korniszony kroimy w kostkę wszystkie składniki łączymy, dokładnie mieszamy (raczej nie solimy, bo tuńczyk jest wystarczająco słony)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

misia53 21.08.2012 21:21
składniki jak najbardziej w porzadku , smaczma sałatka
alaaa 15.04.2012 14:37
pomysłowo dobrane składniki
Fiffi 02.04.2012 23:06
ciekawy przepis do wypróbowania

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak