Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

szparagowa w śmietanie

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żółta fasolka szparagowa 50 dag
cebula 3 szt
śmietana 20 dag
sól, pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: szparagowa w śmietanie

fasolkę kroimy na kawałki i gotujemy w osolonej wodzie studzimy cebulę kroimy w kostkę fasolkę mieszamy z cebulką i zalewamy śmietaną doprawiamy do smaku i mieszamy odstawiamy w chłodne miejsce na ok 15 minut

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kikiriki 09.04.2012 08:31
lubie
eli82 05.04.2012 12:18
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak