Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jasny sos

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso mielone wołowe
pietruszka
cebula
kostka wołowa
woda

Przepis i sposób przygotowania na: Jasny sos

mięso kroimy w kostkę razem z cebulą i dusimy w małej ilości wody. Dodajemy kostkę wołową, doprawiamy pieprzem, solą . Gdy mięso bedzie miękkie dolewamy wody, robimy zaklepkę. Gotujemy. Na koniec dosypujemy pietruszkę. Smacznego ! Podawac z ziemniakami lub makaronem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jodaj 10.07.2012 08:45
pyszny :)
ronald88 02.04.2012 10:26
supcio
agnieszka214 01.04.2012 15:20
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak