Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziewane awokado

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

awokado 2 szt
ryż brązowy 1 woreczek
majonez 2 łyżki
sól
natka pietruszki
papryka marynowana 4 kawałki
pieprz
pieczarki marynowane

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewane awokado

Awokado myjemy wycieramy przecinamy na pół ,usuwamy pestkę . wydrążamy środek delikatnie łyżką .Ryż brązowy gotujemy według przepisu . Odcedzamy i studzimy . Do ryżu dodajemy pokrojone drobno awokado ,pokrojoną papryke marynowana i pokrojone w kostkę pieczarki marynowaną.Składniki mieszamy dodając trochę majonezu .Doprawiamy sola pieprzem .Dodajemy posiekana natkę pietruszki .Mieszamy i nakładamy do awokado.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

eeee 30.07.2012 16:05
super wyglada
iwa643 01.04.2012 07:45
polecam
iwa643 01.04.2012 07:45
polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak