Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

masa krówkowa do tortu 2

mic
2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

budyń duży krówkowy 1 sztuka
orzechy laskowe 15 sztuk
margaryna 1 kostka
mleko do budyniu

Przepis i sposób przygotowania na: masa krówkowa do tortu 2

Budyń krówkowy przyrządzamy wg. opisu na opakowaniu. Gotwy budyń odstawiamy do wystudzenia. JA teraz wystawiłem na balkon ;) Zimny budyń miksujemy mikserem na gładką masę. Następnie dodajemy kostkę margaryny. Miksujemy dalej by budyń połaczył się z margaryną, nie powinno byc grudek. Orzechy rozbijamy Dodajemy je do masy- rozdrobniune, poprzez posiekanie ich nożem. Wszystko meiszamy, Masa gotowa do tortu. Na wierzch ,masy wykaldamy brzoskwinie z puszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina38 16.03.2013 16:10
uwielbiam ten smak :P)
sunnymood 07.12.2012 21:17
super
Dorota37 07.12.2012 20:43
ciekawy przepis
Marta1986 29.07.2012 17:26
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak