Przepis i sposób przygotowania na: Mozaika śledziowa.
Wodę, ocet, olej i pieprz wymieszać i zalać wszystkie składniki, wymieszać dokładnie.Odstawić na 1-2 dni, by smaki się przegryzły.
filety solone ze śledzia | 0,5 kg |
ogórek konserwowy | 4-5 szt |
fasolka borlotti lub czerwona konserwowa | 1 szt |
kukurydza konserwowa | 1/2 puszki |
ocet 10 % | 1/3 szkl |
olej | 1/2 szkl |
woda zimna | 1/3 (przegotowana) |
kukurydza konserwowa | 6-8 małe kolby |
papryka marynowana | 2-3 połówki |
Pieprz czarny Prymat w młynku | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: