Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

masa do tortu

mic
2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

budyń śmietankowy 1 sztuka
margaryna 250 gram
mleko do budyniu
wiórki kokosowe do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: masa do tortu

Budyń przyrządzamy wg opisu na opakowaniu. NAstępnie odstawiamy go do wystygdnięcia. Wystygnięty zaczynamy miksować tak około 4 minut, stopniowo potem dodajemy margarynę i miksujemy na jednolitą masę. NAstępnie dodajemy wiorki kokosowe- ilosc zalezy od nas, ale pamiętamy by nie przesadzić. MAsa dobra na tort.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

TEtalicha 04.03.2013 08:14
bardzo przydatna
dianix 07.01.2013 21:07
świetna i to kiwi
fictor123 08.12.2012 18:39
swietna
Kaja35 20.05.2012 08:28
super
mic 02.04.2012 12:17
troszke inaczej:)
ewaa 01.04.2012 16:43
fajna masa:)... ja zaczynam od ucierania margaryny lub masła potem dodaję zimny budyń i na końcu kokos.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak