Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajak z majonezem, groszkiem i szczypiorkiem

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 7 szt.
majonez 14 łyżka
szczypiorek 5 szt.
groszek konserwowy 1 puszka
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jajak z majonezem, groszkiem i szczypiorkiem

Ugotowane jajka obrać ze skorupki i przekroić wzdłuż. Szczypiorek opłukać i posiekać. Jajka ułożyć na talerzyku, posypać solę i pieprzem. Na każde jajko położyć łyżkę majonezu. A następnie posypać całość szczypiorkiem i udekorować groszkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IwonaKa 15.09.2013 12:17
pięknie wyglądają,pycha
marzencia2007 24.04.2013 13:26
super jajeczka, aż ślinka leci
smakowita 18.09.2012 19:01
apetyczne
smakowita 18.09.2012 19:00
apetyczne
AURELKA 06.09.2012 20:43
pieknie wygladaja
madzialena19 01.04.2012 01:15
dobre jajka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak