Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiosenna jajecznica

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 2 szt
kiełbasa chuda 1 pętko
szczypior do smaku
sól do smaku
olej do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenna jajecznica

Kroki postępowania

1
Kiełbasę pokroić w kostkę i podsmażyć na oleju.
Krok 1 - Wiosenna jajecznica foto
2
Gdy kiełbasa się podsmaży,odlać z patelni olej.następnie wbić jajka i dodać pokrojony szczypior.Przyprawić solą do smaku.
Krok 2 - Wiosenna jajecznica foto
3
Całość wymieszać i podsmażyć.
Krok 3 - Wiosenna jajecznica foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 21.02.2013 11:42
cały czas taką robię
caffee_tea 07.05.2012 22:17
pychotka
Barbara/zuza22_85 07.04.2012 12:57
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak