Karmelówka

Karmelówka

Czas przygotowania:
1h

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • spirytus

    0,5 l
  • woda

    1 l
  • cukier

    10 dkg
  • cukier wanilowy łyzeczka

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cukier zrumienić na karmel. Wodę zagotować i rozpuścić w niej karmel i cukier waniliowy, dodać szczyptę soli i ostudzić.Zmieszać z spirytusem. Pozostawić na co najmniej 3 dni do przetrawienia

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat