Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z marchewki i czerwonej pomarańczy

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchew 4
czerwone pomarańcze 2
jabłka 2
jogurt naturalny 120 g
cukier 4 łyżeczki
rodzynki 3 łyżki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z marchewki i czerwonej pomarańczy

Marchewki i jabłka obieramy, myjemy i ścieramy w blenderze lub na tarce o małych oczkach. Pomarańcze obieramy, dzielimy na cząstki a każdą z nich przekrawamy na pół. Do startej marchewki i jabłek dodajemy pomarańcze, rodzynki, cukier, sól i jogurt, całość mieszamy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 03.12.2012 13:39
wygląda obłędnie :)
mufinka79 25.10.2012 21:40
Uwielbiam takie połączenia :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak