Składniki:
mięso mielone | 50 dag |
cebula | 1 sztuka |
żółty ser starty | 3/4 szklanki |
jajko | 2 sztuki |
ogórek kiszony | |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierowania |
olej | do smażenia |
mleko | |
bułka czerstwa | 1 sztuka |
mięso mielone | 50 dag |
cebula | 1 sztuka |
żółty ser starty | 3/4 szklanki |
jajko | 2 sztuki |
ogórek kiszony | |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierowania |
olej | do smażenia |
mleko | |
bułka czerstwa | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: