Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka w majonezie z ogórkiem konserwowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórki konserwowe 5 sztuk
Koperek suszony Prymat
mini kosteczka czosnek 1 sztuka
jajko 10 sztuk
majonez 5 łyżek
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka w majonezie z ogórkiem konserwowym

Jajka gotujemy na twardo, obieramy ze skorupek i przekrawamy na pół. Układamy na półmisku/talerzu. Ogórki konserwowe kroimy w drobna kosteczkę, mieszamy z koperkiem, rozkruszona mini kosteczka, solą, pieprzem oraz majonezem. Przekładamy wymieszany majonez na jajka. Dekorujemy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak