Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

masełko czosnkowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło 250 g
czosnek 3 ząbki
sól

Przepis i sposób przygotowania na: masełko czosnkowe

Miękkie masło włożyć do miseczki, czosnek wycisnąć przez praskę, doprawić solą i pieprzem ziołowym. Dokładnie wymieszać. Przełożyć do miseczki, w której będzie podawane.
Masło włożyć do lodówki na co najmniej godzinę. Wyjąć pół godziny przed podaniem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

octo 28.03.2012 20:53
musi byc smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak