Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa serowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rosół 2 L
serek topiony duży 2
mąka 1 łyżka
śmietana 18 proc 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa serowa

Rosół zagotować, wrzucić serki topione. Gotować na średnim ogniu, aż serki sie rozpuszczą, Łyżkę mąki i śmietany wymieszać z pół szklanki wywaru, wlać do garnka i zagotować. zupę odstawić do ostudzenia a następnie wymieszać blenderem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Cukiereczek13 28.03.2012 20:43
pycha;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak