Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczone bażanty

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

słonina 30 dkg
sól
masło 20 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczone bażanty

Oczyścić i naszpikować słoniną, obłożyć zrazikami słoniny lub papierem wysmarowanym masłem, obwiązać szpagatem i piec często polewając masłem aby tylko się jasno zarumienił.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak