Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Twarożek z kiełkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kiełki rzodkiewki 150 g
cebula biała 1/2 główki
sól 2 szczypty
pieprz 2 szczypty
śmietana 12% 4 łyżki
twaróg 1 (półtłusty)

Przepis i sposób przygotowania na: Twarożek z kiełkami

Kostkę twarogu mieszamy z śmietaną, dodajemy kiełki rzodkiewki. Cebulę kroimy w kostkę i dodajemy do twarogu. Wszystkie składniki razem mieszamy. Przyprawiam do smaku solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

teresa18 14.07.2012 20:28
świetny początek dnia
cooleczka 04.06.2012 23:42
zdrowy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak