Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Żeberka w kapuście z suszonymi pomidorami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żeberka 1/2 kg
kapusta biała 1/2 kg
suszone pomidory 4 szt
cebula 1 szt
Papryka słodka mielona Prymat 1/2 łyżeczki
pieprz do smaku
ziele angielskie 5 szt
Liść laurowy suszony Prymat 1 szt
sól do smaku
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Żeberka w kapuście z suszonymi pomidorami

Żeberka posypujemy sola, pieprzem i papryką, obsmażamy na oleju z pokrojona cebulą. Podlewamy wodą, dodajemy pokrojone suszone pomidory i poszatkowaną kapustę oraz resztę przypraw. Dusimy do miękkości, podlewając woda w razie potrzeby.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Aannkaa82 10.02.2013 13:07
Mniam mniam :) Niezbyt dietetyczne :) ale pyszne.
IZABELA29 07.12.2012 09:40
dobre jedzonko
ben-ka 06.12.2012 17:56
pyszne jedzonko!!!
kasienka23 23.04.2012 20:40
już sobie wyobrażam ten smak... dla mnie super :)
pacpaw 14.04.2012 22:27
mistrzostwo świata
Mysiunia 28.03.2012 22:04
smaczne połaczenie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak