Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bruschetta z passatą pomidorową i ziołami prowansalskimi

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kajzerka 1 szt.
oliwa 2 łyżki
przecier pomidorowy 2 łyżki
Zioła prowansalskie suszone Prymat 2 szczypty

Przepis i sposób przygotowania na: Bruschetta z passatą pomidorową i ziołami prowansalskimi

Przekrajam kajzerkę na pół.
Na każdą połówkę wylewam po łyżce oliwy z oliwek i passaty di pomodoro.
Przyprawiam ziołami prowansalskimi.
Zapiekam w piekarniku w temp. 120 stopni (z termoobiegiem) tak długo aż kajzerka stanie się chrupiącym sucharkiem, czyli przez ok. 10-15minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

PaniMISIOWA 01.04.2012 21:27
apetyczny przepis
parysek10 01.04.2012 13:46
szybko i smacznie
Ada-Gaba 01.04.2012 13:05
super
Magdalena1110 28.03.2012 21:16
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak