Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kluski z jajkiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kluski 250 g
jajko 2 szt
olej do smaku
curry do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Kluski z jajkiem

Kluski podsmażamy na rozgrzanym oleju na patelni. W kubeczku rozbijamy jajka dodajemy curry do smaku i kiedy nasze kluski są lekko podsmażone dodajemy przyprawione jajka i wszystko smażymy. Podawać można z ketchupem. Ja robię takie kluski jak są tzw " wczorajsze kluski ".
Smacznego !

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Izabela/bella81 30.07.2012 09:57
lubię
m1monika 12.06.2012 18:59
smaczne :-)
MagdaXXX 07.06.2012 14:19
szybko i smacznie
Ewelina47 08.04.2012 20:16
nic nie może się zmarnować :)
Ewelina38 05.04.2012 20:40
na to chyba bym nie wpadła, a to jest świetny pomysł na te "wczorajsze" kluseczki
joanna77 04.04.2012 11:05
lubimy
Motorek 04.04.2012 10:05
fajne
anulka69 02.04.2012 14:27
lubię
kriso 28.03.2012 22:54
rewelacja

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak