Sig po włosku

Sig po włosku

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • sig

    1 kg
  • oliwa

  • masło

    10 dkg
  • zielona pietruszka

  • cytryna

    1
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Czysto oprawioną i wymytą rybę położyć na blachę, naciąć w kilku miejscach skórę z wierzchu, posolić i polać oliwą. Gdy się posoli, postawić do gorącego pieca, a jak się upiecze i zarumieni, polać masłem z podsmażoną pietruszką i sokiem z cytryny.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

bercik1

03.10.2011 21:01
Ciekawy pomysł.

iwona332

18.09.2011 00:30
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat