Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sig po włosku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sig 1 kg
oliwa
masło 10 dkg
zielona pietruszka
cytryna 1

Przepis i sposób przygotowania na: Sig po włosku

Czysto oprawioną i wymytą rybę położyć na blachę, naciąć w kilku miejscach skórę z wierzchu, posolić i polać oliwą. Gdy się posoli, postawić do gorącego pieca, a jak się upiecze i zarumieni, polać masłem z podsmażoną pietruszką i sokiem z cytryny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bercik1 03.10.2011 21:01
Ciekawy pomysł.
iwona332 18.09.2011 00:30
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak