Przepis i sposób przygotowania na: CZEKOLADOWY SZAŁ MIŁOSNY
Wystudzić, a następnie dodać kawę, likier i śmietankę.
Podzielić na porcie i schłodzić.
cukier | 100 G |
woda | 150 ml |
czekolada gorzka | 100 g |
żółtko jajek | 4 |
Imbir mielony Prymat | 0,5 łyżeczki |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 0,5 łyżeczki |
kawa | 1 łyżka |
likier ziołowy | 2 łyżki |
bita śmietana | 300 ml |
goździki mielone | 0,5 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: