Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Makagigi z orzechów

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cukier 1/2 szklanki
miód 30 dag
orzechy włoskie 20 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Makagigi z orzechów

Podprażyć cukier z miodem do lekkiego zrumienienia, wsypać posiekane orzechy, podprażyć kilka minut, po czym wyłożyć na wilgotną stolnicę i rozwałkować zmoczonym w wodzie wałkiem. Zastygłą masę pokrajać na małe prostokąciki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorota37 08.09.2013 19:39
jaki super pomysl
Ewelina38 06.09.2013 08:36
myślę, że będzie smacznie :)
Beata23 27.08.2013 19:11
muszą być dobre
berys18 17.05.2013 07:44
fajny pomysł
misia53 29.04.2013 10:42
nazwa słodka potrawa również....
David 25.04.2013 15:21
warto spróbować jak smakuje
Ada-Gaba 25.04.2013 08:12
ale pyszności
Seba 19.03.2013 09:31
fajny pomysł
Pani Domu 12.09.2012 09:57
super pomysł
gacopierz23 19.06.2012 17:26
dobre
Motorek 17.06.2012 18:24
pycha
MAR3STA 16.05.2012 17:10
świetne
Elżbieta17 08.05.2012 08:56
pyszne:)
ankaryba 07.05.2012 23:55
świetne
RenataZ-et 12.04.2012 17:40
superowe
Wafelek2601 12.04.2012 09:36
super
fictor123 10.04.2012 07:54
świetny przepis
Marzena34 05.04.2012 20:53
wspaniałe
IKrakowianka 05.04.2012 20:10
świetne
Norgiusz 05.04.2012 08:00
super
Misiakova 03.04.2012 14:05
mniam
Anna152 03.04.2012 08:47
ciekawe
Wacław 02.04.2012 09:01
pycha !
Łukasz15 31.03.2012 10:34
fajne
olkaaa 28.03.2012 07:38
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak